Bekijk winkelwagen
0

Bestelinformatie

+ x
Waar komt jullie vis vandaan?

Dagelijks kopen wij onze vis rechtstreeks in, op verschillende veilingen in binnen en buitenland. Hierdoor kunnen wij versheid en kwaliteit garanderen. Wat betreft onze andere producten zoals: vlees, kaas, zuivel, dranken etc. werken wij samen met gerenommeerde groothandelaren.

+ x
Staan alle producten die jullie hebben online?

Wij doen ons best een groot assortiment aan te bieden en dit up-to-date te houden, echter kan het voorkomen dat het product dat u zoekt (nog) niet door ons wordt aangeboden.
Vraag het ons en wellicht kunnen wij u helpen.

+ x
Kan ik jullie producten nog invriezen?

Wij streven ernaar om zoveel mogelijk producten vers bij u te leveren. Op onze website wordt in de meeste gevallen duidelijk vermeld wanneer het om een diepvriesproduct gaat. Indien u diepvriesproducten besteld worden deze ook bevroren bij u bezorgd.

+ x
Zijn er veel prijsveranderingen?

Wij proberen onze prijzen stabiel te houden. Op de veilingen kunnen er behoorlijke prijsschommelingen zijn. Hierdoor kunnen prijzen dagelijks wijzigen. Wanneer u besteld en betaald heeft veranderd er niets meer aan de prijs.

+ x
Kan ik voor iemand anders bestellen?

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor afwijkend bezorg- of factuuradres.
Zo kunt u een bestelling plaatsen voor iemand anders of op naam van uw bedrijf.
Klik hiervoor tijdens het afrekenproces op ‘afwijkend factuuradres’. Kies de mogelijkheid particulier of zakelijk en vul de gewenste gegevens in.

+ x
Tot wanneer kan ik bestellen?

Bij ieder product wordt duidelijk aangegeven wanneer de eerstvolgende bezorging mogelijk is. Let op tijdens het bestellen dat er dus verschillende bezorg data mogelijk zijn en wij wellicht op meerdere dagen komen bezorgen.

+ x
Waarom heb ik geen bestelbevestiging ontvangen?

Nadat u een bestelling geplaatst heeft ontvangt binnen enkele minuten een email met hierin de pakbon en factuur. Indien u deze mail niet ontvangen heeft, graag z.s.m. contact opnemen. Dan kunnen wij uw bestelling controleren.

+ x
Kan ik achteraf nog iets aan mijn bestelling toevoegen?

Indien uw bestelling afgerond is en u graag nog iets wilt bijbestellen, vragen wij u om dit per email te doen. Dit om miscommunicatie te voorkomen, wij helpen u dan graag verder.

+ x
Hoe wordt statiegeld verrekend?

Wanneer u bij ons iets besteld heeft waar statiegeld voor in rekening is gebracht, kunt u de emballage terug inleveren bij een eerstvolgende bezorging. Wanneer onze chauffeurs terug in het magazijn zijn, wordt dit gecontroleerd en gecrediteerd op uw rekening.

+ x
Kan ik ook achteraf betalen?

Nee helaas is het niet mogelijk om achteraf te betalen. Mocht er een wijziging zijn in uw bestelling, wordt dit achteraf zorgvuldig gecorrigeerd/gecrediteerd.

+ x
Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in een groot deel van België en Nederland. U kunt in de footer van onze website een postcode check doen. Indien wij (nog) niet op uw postcode bezorgen kunt u contact opnemen en bespreken wij graag de mogelijkheden.

+ x
Hoe bezorgen jullie?

Wanneer uw bestelling gereed is gemaakt wordt deze persoonlijk bezorgd door één van onze bezorgers. Wij hebben onze eigen koelwagens om zeker te zijn dat uw producten op de juiste temperatuur bezorgd worden.

+ x
Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?

Een dag voor levering ontvangt u van ons een email met daarin een tijdvak waarin wij zullen bezorgen. Ook vindt u in deze email een track & trace link, zo kunt u op de dag van bezorging onze chauffeur live volgen en ziet u een exacte aankomsttijd.

+ x
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Ja, u kunt uw bestelling ook afhalen aan de ambachtsweg 10 in Tholen. Dit kunt u tijdens het bestellen zelf kiezen. In overleg kunt ook afhalen op één van onze markten.

+ x
Hoeveel zijn de bezorgkosten?

  • € 25,00 - € 74,99 = € 4,95
  • Boven de € 75,00 = geen bezorgkosten
  • Voor bepaalde postcodes geldt gratis bezorging

Klantenservice

Contactgegevens

Neem contact op met ons via onderstaande gegevens.
Wij zijn telefonisch bereikbaar tussen 08:00 en 18:00 uur.
E-mailadres: info@seafoodmarkt.com
Telefoon: +31 85 020 3439

Wanneer u als klant geen verdere publiciteit wenst te ontvangen kunt u zich op deze pagina uitschrijven.
U kunt het contactformulier ook gebruiken voor vragen over uw bestelling en/of overige vragen.