Top kwaliteit en top service : correcte levering en heel vriendelijk personeel. Een echte aanrader !
Ekeren - 19-05-2020
Inge Ott
vis van prima kwaliteit, hygiënische verpakking, correcte en vriendelijke levering, tijdstip van levering goed te volgen via tracking. Zeer tevreden klant!
Kapellen - 16-05-2020
Van Dooren Nicole
Topservice! Heerlijke verse producten aan huis geleverd, met respect voor hygiene en kwaliteit! Voor herhaling vatbaar!
zwevezele - 15-05-2020
boetiek yvi
Verse vis, op maat, thuis geleverd. Super!!!!! En dit alles met een vriendelijk woordje of, voor Moederdag zelfs een boeketje erbij! De levering kan je volgen via een link zodat je weet wanneer je je bestelling kan verwachten! Dit noem ik prima service in tijden van corona!!!
Nossegem - 15-05-2020
Ann Claes-Demey
zeer verse vis, degelijk verpakt, op tijd geleverd, je kan ze zelfs volgen waar ze zijn met je bestelling, ik ga hier zeker nog gebruik van maken !!
schelle - 15-05-2020
cnops tilly
Hebben reeds een paar keer besteld en altijd even vers en lekker en prima service. We ontvingen de laatste keer zelfs een boeketje bloemen, van een verrassing gesproken ! Van ons dus een dikke pluim voor Seafoodmarkt !
Kortenberg - 14-05-2020
Yvonne
Reeds meerdere malen verschillende verse vis, gerookte zalm, kreeft, … besteld en telkens heel tevreden van de versheid, de manier van verpakken zowel als het feit dat de vis goed gekoeld wordt geleverd! Ook het voorziene tijdstip van levering wordt goed nagekomen (maximum half uurtje later) Bedankt voor deze service!
beveren-waas - 14-05-2020
Brigitte Gheeraert
Hierbij mijn bevindingen ivm mijn bestelling van een Fruit de mer XL en 2 vispannetejes De levering is stipt en zeer goed te volgen TOP! De plateau fruit de mer was voortreffelijk , vers , voldoende en verzorgd ! Een opmerking voor verbetering is de kreeft deze was nog glazig , en hebben we onder de grill moeten zetten om ze eetbaar te maken , dat was spijtig. De vispannetjes zien er verrukkelijk uit maar hebben we nog niet gegeten . Bedank ook voor de extra bloemen . Hopelijk u hierbij van diens te zijn . Mvg Eric
Zwijndrecht - 14-05-2020
Eric
Top kwaliteit ! Super vers en de bestelling werd netjes geleverd door ontzettend vriendelijke mannen .
Bonheiden - 14-05-2020
Joyce
Wij streven
naar 100%
tevredenheid.
Vertel ons uw
ervaring.
Ondanks de corona crisis nog een groot aanbod. Vriendelijke mensen en levering is op tijd.
Hulshout - 14-05-2020
Marie
Jullie leveren super werk! Ik ga full-time werken en heb geen tijd om naar de markt te gaan. Door jullie aan huis levering komt er nu bij ons ook super verse vis op tafel. Wij zijn tevreden!
Zaventem - 14-05-2020
Anita Vanderstraeten