Wederom een heerlijke doos ontvangen
Genoten van het visslaatje. Vorige keer de Iberische varkenswangen Subliem.!! (Met hulp van de kokkin misschien?) Alles is super vers
We genieten elke keer opnieuwMeise - 08-05-2021
Marianne de schutter van der kolk
Vandaag de pop-up store in Tholen bezocht naar aanleiding van de thuis bezorgde folder. Vanavond heerrlijk de super verse vis-slaatjes en zeevruchtensalade gegeten.ook supervers de gratis aangeboden sushi-schotel,nogmaals bedankt. Dit is een aanwinst voor Tholen:een heel nette en mooie zaak waar hygiëne erg hoog in het vaandel staat.
Halsteren - 01-05-2021
Fam. Scheepers
We hebben genoten van de superlekkere Oosterschelde kreeft.
Visgratin viel ook heel erg in de smaak.
Steeds verse topproducten.
Super service.
Dank je wel om ons zo te verwennen.
Kapellen - 25-04-2021
Chris Jacobs
SUPER plateau des fruits de Normandië. Lekker, meer als voldoende én super vers ! Voor herhaling vatbaar.
Onze-Lieve-Vrouw-Waver - 10-04-2021
Viv Somers
Wij zijn zo positief verrast, wat een prachtige producten hebben jullie! Alles was voor herhaling vatbaar, superheerlijk en zo'n nette uitstraling. Vriendelijke bezorger. Het yoghurt-amarenen en hazelnootijs.... ook een aanrader.
Scherpenisse - 09-04-2021
Fam. Jansen
Onze eerste kennismaking met seafoodMarkt was de Paasbox.
Een schot in de roos. Alles tijdig geleverd en mooi verpakt. Ook de kleine attenties.... plantje, paaseitjes en handgeschreven paaswensen getuigen van een klantvriendelijke aanpak.
Het eten zelf was subliem .... alle gerechtjes waren tot in de puntjes uitgekiend en waren ware smaakbommetjes.
Dit was een topmaaltijd dat we niet snel zullen vergeten.
Bedankt hiervoor.
Steenokkerzeel 06/04/2021
Steenokkerzeel - 06-04-2021
Dewallef
De Paasbox was een voltreffer. Superverse produkten, heel lekkere smaken en zelfs een handleiding erbij om alles optimaal te kunnen serveren. En nog een leuke paas-attentie ook.
Correcte levering, en ook de tracing mogelijkheid is handig.
Wij waren weer zeer tevreden over onze bestelling!
Edegem - 05-04-2021
Chantal
Het eten was weer maar eens top-restaurant waardig! Alles enorm vers van A tot Z ! Het was weer een feestje om aan tafel te zitten. Bedankt voor de vriendelijke bezorging en tot de volgende keer.
Bergen op Zoom - 04-04-2021
Fam. Kies
Ik heb genoten van de krabscharen die ik gekookt had in courtboullion. Vlees eruit gehaald, in een ovenschaaltjes. Roomboter zacht laten worden, er wat dulse doorheen gedaan. Over het krabvlees verdeeld en nog een paar minuten in de warme oven. Met een verrukkelijke eikenbladsla erbij!!!
Gisteren de coquilles met wat witte peper bestrooit en wat zonnebloemolie erover. Pan rokend heet laten worden, 75 seconden op 1 kant, omgedraaid, klontje boter erbij nog 50 seconden op die kant, 3 fingerlimes erover uitgeknepen. Op een bedje van wat rauwe geschaafde venkel en wat uitgesneden sinaasappel partjes. Wat een tractatie!!
Amsterdam - 03-04-2021
Frank
Wij streven
naar 100%
tevredenheid.
Vertel ons uw
ervaring.
Als jullie streven naar 100% tevredenheid dan moeten we dit tegenspreken WIJ ZIJN 110% TEVREDEN over jullie aanbod, kwaliteit, levering en service. Vooral zo verder doen 💪💪💪
Asse - 03-04-2021
Walter Maesschalck
Vandaag weer fantastische vis, ijs en zuivel ontvangen, verser dan vers, en nog een leuke paasattentie erbij, wij kopen er nu al ruim een jaar, en dat blijven we zeker doen, en de bezorging is subliem, wij zijn fan, het is een aanrader, ga zo door en voor het hele team van seafoodmarkt een hele fijne Pasen.
Axel - 01-04-2021
Vivian van Hove