Wij hebben vorige donderdag een paasbox thuis ontvangen , de levering was uitstekend en heel vriendelijk.De gerechten waren subliem en van gastronomische kwaliteit.Het is lang geleden dat wij zo lekkere gerechten geéten hebben van take away zeker voor herhaling vatbaar doe zo voort.
Onkerzele - 27-03-2021
Johnny Herregods
Vanavond uitstekend gegeten uit uw Paasbox !
Precies een 6-gangen menu uit een gastronomisch restaurant.

Voorts zijn uw uitgebreide keuzes en de versheid van uw producten alsook de stipte leveringen nog altijd uw beste troeven. Doe vooral zo voort !

(Misschien kan uw website wat beter zijn opgemaakt, o.a. : historiek bestellingen, favoriete producten en het opslaan van het bestelmandje ...)
Dilbeek - 19-03-2021
Guy O.
Inmiddels een maand ervaring met Seafoodmarkt en niets dan lof! Vriendelijke bezorging, op de juiste dag en met duidelijke track& trace vooraf. Heel inspirerend assortiment, goede prijs en vooral ontzettend goede kwaliteit.
Ik heb slechts ½ minpuntje kunnen ontdekken :-) Een artikel dat niet leverbaar is, wordt meestal op tijd doorgegeven dat het niet leverbaar is en in ieder geval gecrediteerd, maar het is nu één keer voorgekomen dat iets niet leverbaar was en dat ik daar achterkwam bij de levering (op zaterdag) terwijl ik het zondag had willen gebruiken. Gelukkig voldoende creativiteit en goede ingrediënten in huis om iets anders te verzinnen.
Pernis - 27-02-2021
Felicia
Valentijnpakket met oesters en kreeft was top!
Edegem - 27-02-2021
Buntinx
Fruit de mer Royal was zeer lekker, maar ik miste een variatie van wulken en carikolen; teveel venus schelpjes.
Beverst-Bilzen - 27-02-2021
Van Hove Robert
Al zo dikwijls besteld, elke keer super vers en ongelooflijk lekker! Het kleine probleempje met de laatste bestelling?
Dat hebben jullie GEWELDIG opgelost!!
Toppers enorm bedankt voor al de moeite!
Duffel - 26-02-2021
Nancy
Weeral hebben jullie je overtroffen. Voor de tweede maal een fruit de mer besteld en een doosje kaviaar. Heel lekker, vongole was fantastisch bereid en al het andere lekker vers, wat een fruit de mer bijzonder maakt. Dank U sea food. Bestellingen zullen nog volgen voor ons.
Zichem - 13-02-2021
Dimitri Vanblaere
Wat een heerlijke hoeveelheid inspirerende vis, vlees, groenten, bloemen, cressen en meer! Vandaag de eerste bestelling bezorgd gekregen. Mooie kwaliteit, vriendelijke bezorger. Vooralsnog ben ik enthousiast :-)
Pernis - 12-02-2021
Felicia Brokerhof
Heerlijk eten niet alleen vis maar ook groentes en vlees het heeft gesmaakt!
Tholen - 03-02-2021
Levi
Wij streven
naar 100%
tevredenheid.
Vertel ons uw
ervaring.
Iedere keer weer tevreden met de geleverde vis/extra's. Super vers, service 100pct. En...vriendelijke Freddy en co-chauffeurs. Top!!!!
Meise 1860 - 30-01-2021
Marianne de schutter van der kolk
Mooie stukken vis, mooie stukken vlees! Gewoonweg verse producten en lekker! Kaas-garnaal kroketten SUPER lekker!
Ik koop bijna al mijn producten hier, van groenten tot dessert! Blij dit ontdekt te hebben! Zeer vriendelijke chauffeurs ook! Doe zeker zo voort!!!
Duffel - 25-01-2021
Xenia Raats