super tevreden , eerste keer besteld . Communicatie is geweldig vriendelijk. Levering is zo gemakkelijjk te volgen . Afleveren gebeurt door zeer vriendelijke mensen . Producten perfect in orde en supervers . Ik ben vanaf nu vaste klant !!!! Volhouden aub , jullie zijn supermensen en supervriendelijk met zalige goede producten !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hasselt - 07-11-2020
peeters jan
Gister de eerste keer Fruits de Mer large besteld. Was supervers en superlekker! Tot de volgende volgende bestelling! Bedankt.
Asse - 18-10-2020
Mark Jacqueloot
Al een vijftal keer besteld ...
Mosselen, vis, vlees ... allemaal super vers en van topkwaliteit!
Stipt, verzorgd en uiterst klantvriendelijk.
Ook zelfs ‘bonken’ (aardappelen) brengen fantastische frietjes voort ... hebben gesmaakt met de goudmerk mosselen gisteren 👌👌👌
Een aanrader... heel uitgebreid aanbod ook ... een waar webparadijsje voor foodies 🍽🍽🍽👍👍👍
Asse - 11-09-2020
Walter Maesschalck
Zeer tevreden over de kwaliteit en de diensten die dit bedrijf levert. Ik vraag mij af of ze over een cataloog beschikken met het volledige verkoopsgamma zodat er in de toekomst beter besteld kan worden want vele producten blijven bij de consument onbekend wanneer deze geen internet raadpleegt of over internet beschikt. Mvg, Emmanuel
Beveren - 05-09-2020
Emmanuel
Op 2-9-'20 mijn eerste bestelling gedaan, een sushibox van 40 stuks. Op de dag van levering( 5-9) is de chauffeur prima te volgen via de trackingpagina. Zo hoef je dus niet de hele dag te wachten op levering, maar zie je vrij nauwkeurig wanneer hij er is. Werd keurig gekoeld afgeleverd door de vriendelijke man. De smaak van de sushi is echt prima, niks op aan te merken. Hier gaan we de volgende keer dus zeker weer bestellen.
Oud-Vossemeer - 05-09-2020
michaelvH
Uitzonderlijk goede kwaliteit, zeer verse vis . En de thuislevering is uitstekend. Je kan op de minuut zien waar de koerier zich bevindt en in welke straat. Daar kunnen ander leveranciers zoals postBE EN POSTNL en vele anderen nog iets van leren.
Lievegem - 27-08-2020
Geert Fasseur
Sinds de corona crisis februari 2020 bestelden wij bijna wekelijks met grote tevredenheid bij Seafoodmarkt prijs kwaliteit gunstig vers en steeds op afgesproken datum. Een aanrader! Wij hopen dan ook onze tevredenheid te kunnen bestendigen in de toekomst.
DRONGEN - 17-08-2020
WALTER Van de Velde
Vandaag de eerste bestelling via de webshop binnen gekregen. Wat heerlijk en zo vers en mooi verpakt en koel . De tonijn was fantastisch en van alle andere héérlijke producten gaan we zeker genieten. Bedankt Freddie en Ruben voor de vriendelijke bezorging en de geweldige service :)
THOLEN - 13-08-2020
Helma
Alles is super vers ! Zeer correcte levering!
Brasschaat - 02-08-2020
Nicole
Wij streven
naar 100%
tevredenheid.
Vertel ons uw
ervaring.
Top top top super vers super service ik bestel zeker terug
Westmalle - 31-07-2020
Maria
Een smakelijke kennismaking , we hebben ervan genoten 👌.
Bergen op Zoom - 31-07-2020
Corrie van den Boom