Altijd heel verse en lekkere producten ,het vispannetje met witte wijnsaus zou ik elke dag kunnen eten en ruime porties. En de krabbenpoten lekker hopelijk houden jullie de kwaliteit optimaal. Als ik een suggestie zou mogen doen stel ik voor ook klaargemaakte puree in het assortiment te zetten ik zal er dan zeker klant voor zijn .
zaventem - 24-07-2020
platteau anne-arie
Frans, De mosselen (JUMBO'S) waren heerlijk alsook de gebakken garnalen . Dit moeten we snel terug overdoen collega.
Kalmthout - 09-07-2020
Stanny Haest
Reeds enkele malen besteld , steeds correcte levering en lekker vers Aanrader om lekkere vis in huis te hebben. De mensen die de levering brengen zijn zeer vriendelijk
Kapellen - 06-07-2020
Huygen
Super verse vis !!! Stipte levering naar wens van de klant, vriendelijke bezorgers 😊😊 met de corona hebben we jullie gevonden op de website en bestellen we al 3 maanden alle weken en zullen dat ook blijven doen Bedankt 😊😊
Zaventem - 29-06-2020
Moortgat pille willy
Reeds drie maal maakten we gebruik van jullie service en alles loopt prima. Top kwaliteit van vis en zeevruchtenschotels en alles heel vers. En de levering gebeurt vlot, alles is perfect op te volgen met de link die meegestuurd wordt met de aankondigingsmail. Zeer efficïent. En soms met een verrassing. Bedankt voor het boeket en de fles wijn!
1930 Zaventem - 25-06-2020
Quix-Vandervelde
Steeds superlekkere en verse vis gehad. Gisteren een zeevruchtenschotel voor 2 personen. Een aanrader. Rijkelijk gevuld, we hebben nog over om vandaag bij de aperitief te eten. De schotel was zo groot dat ik hem niet in de frigo kreeg. Dat was het enige minpuntje.
Nederokkerzeel - 20-06-2020
Pascale
Levering op 6 juni: Sushi en zalmrolletjes heel lekker. Maatjes: waren dat nieuwe? Deze week veel.zachtere en minder zout gegeten.
Edegem - 19-06-2020
Buntinx
Top kwaliteit en service. Mooie en uitgebreide webwinkel. Levering makkelijk te volgen door app.
Brecht - 19-06-2020
Christophe Van Lint
We zijn zeer tevreden van uw laatste bestelling. Zeer verzorgd en vers. Tot nu toe hebben, we enkel vis besteld. De volgende keer gaan we ook vlees bestellen Groetjes Gust
Werchter - 19-06-2020
August Briers
Wij streven
naar 100%
tevredenheid.
Vertel ons uw
ervaring.
Met de corona alle weken vis besteld super vers , vriendelijke bediening , vlotte levering bedankt voor de bloemen grts
Zaventem - 26-05-2020
Moortgat -pille
de Fruit de Mer XL die we dit weekend gegeten hebben was de lekkerste die we ooit in België aten. super vers en royale porties! zeker voor herhaling vatbaar. ook alle andere vis die we reeds bestelden was heel lekker. ook een compliment voor de vriendelijke en vlotte service. wij zijn fan!
Tielrode - 25-05-2020
annie